Toegankelijkheid van documenten na archiveren of annuleren van een locatie
Documenten van een locatie die is gearchiveerd, blijven beschikbaar voor gebruikers die toegang hebben tot die locatie in Documenten. Het archiveren of verwijderen van een locatie vereist een rol als Beheerder of hoger; alleen gebruikers met deze rol kunnen de locatie dearchiveren om deze weer actief te maken.
Gearchiveerde locaties worden uit de actieve werking gehaald, maar de documenten blijven bewaard en volgen de toegangsrechten van de locatie. Het ophalen van documenten vereist geen verzoek bij Support, mits u over de juiste toegangsrechten binnen de organisatie beschikt.
Bij het verwijderen van een locatie worden alle inhoud en documenten in de betreffende mappen permanent verwijderd. Zodra een locatie is verwijderd, kunnen de documenten niet meer worden teruggehaald zonder een herstel via een back-up buiten het platform.