← Terug naar het helpcentrum

Een melding sluiten met afsluitnotities

Gebruik deze procedure om een melding te sluiten en vast te leggen hoe deze is afgesloten in de audittrail.

Opmerking

Vereiste rol: Eigenaar, Beheerder of Manager

Melding sluiten

  1. Open de melding.
  2. Open het Actiemenu en selecteer Melding sluiten.
  3. In Activiteiten goedkeuren deselecteert u eventuele voorgestelde activiteiten die u niet wilt toevoegen aan het beheerschema.
  4. Voer eventueel een notitie in bij Afsluitnotitie.
  5. Selecteer Melding sluiten.

Alle voorgestelde activiteiten zijn standaard geselecteerd. Als u de selectie niet wijzigt, worden alle voorgestelde activiteiten goedgekeurd en toegevoegd aan het beheerschema.

De melding wordt verplaatst naar Gesloten en registreert wie de melding heeft gesloten en wanneer. De afsluitnotitie wordt getoond in de meldingsdetails als er een is ingevoerd.

Gebruik de voettekst van de melding

De knop in de voettekst opent hetzelfde sluitvenster. De tekst op de knop hangt af van de status van de melding:

  • Bij In uitvoering selecteert u Sluiten met notitie.
  • Bij Te beoordelen selecteert u Status wijzigen naar Gesloten.

Een Manager kan een melding sluiten vanuit elke status behalve Gesloten. Het sluiten wordt niet geblokkeerd door onvolledige opvolging.

Als de melding per vergissing is gesloten

Alleen een Eigenaar, Beheerder of Manager kan een gesloten melding heropenen. Open de gesloten melding vanuit de lijst Meldingen en gebruik de heropenactie in de voettekst van de details om de status van Gesloten terug naar Open te wijzigen.